REVELION 2014. Unde va avea loc petrecerea din Sectorul 6 și cât costă un bilet

Publicat: 20 12. 2013, 22:12

Petrecerea de Revelion din Sectorul 6 al Capitalei va fi organizată într-un cort încălzit, cu meniu tradițional și concerte susținute de Pepe, Mandinga, Raoul, Ionuț Dolănescu și Nelu Ploieșteanu, trecerea în noul an fiind marcată de focuri de artificii.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sectorului 6, petrecerea de Revelion va fi organizată pentru 1.700 de persoane, într-un cort încălzit, amplasat pe strada Brașov nr. 21A, în spatele Patinoarului Drumul Taberei și va începe în 31 decembrie, la ora 20.00.

Meniul servit în noaptea de Revelion va fi unul tradițional, cu pastramă de purcel, roșii cu vinete, sarmale cu mămăliguță, bacon, ceafă de porc marinată, piept de pui la grătar, cârnați proaspeți, cartofi cu rozmarin, salate de murături și tort dipomat, la care se adaugă sucuri, cafea, vinuri albe și roșii, dar și șampanie.

Printre artiștii care vor concerta în noaptea de Revelion sunt Pepe, Mandinga, Raoul, Daniel Lazăr Band, Dinu Maxer, Ionuț Dolănescu, Nelu Ploieșteanu, Datina, Alesis, Lavinia Goste și Marius Zorilă.

Trecerea în noul an va fi marcată de focuri de artificii.

Cei care vor să petreacă Revelionul în Sectorul 6 vor da 150 de lei pentru un bilet. Cele 1.700 de bilete au fost puse în vânzare, putând fi cumpărate de la un cort din Piața Moghioroș, în fiecare zi, între orele 12.00 și 18.00, a precizat Primăria Sectorului 6.