REZULTATE EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012. Boureanu: PDL merge mai departe, nu e momentul concluziilor privind responsabilitatea liderilor

Publicat: 10 06. 2012, 23:00
Actualizat: 07 08. 2014, 11:50

Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat, duminică seară, că „partidul va merge mai departe” și că lecția pentru PDL este că în momente de criză, când iei măsuri de austeritate, trebuie să te aștepți să ajungi în opoziție.

Boureanu a precizat că nu crede că este momentul ca reprezentanții PDL să tragă concluzii privind responsabilitatea liderilor PDL.

„Partidul va merge mai departe. Partidele sunt formate din oameni, poate unii oameni or să dispară, poate o să apară alții noi”, a precizat Boureanu.

El a vorbit și despre „lecția” primită de partidul său.

„Totuși, lecția este foare clară: pe momente de criză, în momentul în care anunți măsuri de austeritate, e bine s-o faci cu oameni credibili și, mai ales, să fii pregătit totuși ca după șapte ani de guvernare, opt ani în care ți-ai asumat niște decizii grele pentru România, să te aștepți să ajungi în opoziție, și astăzi, cel puțin alegerile locale, cred, suntem în multe județe în opoziție”, a apreciat Boureanu.

El a spus însă că PDLse aștepată să câștrige, în continuare, 10 Consilii Județene și un număr important de primării mari.