REZULTATE EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012. Nichita susține că a câștigat Primăria Iași cu 63-66 la sută și are consiliu majoritar de partea sa

Publicat: 10 06. 2012, 22:34
Actualizat: 03 07. 2013, 19:02
REZULTATE EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita (USL), susține că a câștigat alegerile cu un scor cuprins între 63 și 66 la sută, potrivit estimărilor a două exit-poll-uri realizate la Iași, el precizând că este pentru prima oară când în municipiu primarul are de partea sa un consiliu majoritar.

„Este cel mai bun scor politic, scorul care legitimează primarul și Consiliul Local. Ne așteaptă o perioadă dificilă, dar e prima dată când la Iași avem un consiliu majoritar, cel al USL, și un primar cu încredere foarte mare, a afirmat Gheorghe Nichita imediat după închiderea secțiilor de votare, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Nichita a mai spus că este bucuros de victoria USL, mai ales că proiectul acestei alianțe a fost anunțat la Iași, în 2011, de Ziua Unirii.

„Le mulțumesc ieșenilor care au avut încredere în mine și le promit că acest scor nu mă va schimba deloc”, a afirmat Gheorghe Nichita.

Potrivit rezultatelor a două exit-poll-uri realizate la ieșirea de la urne, candidatul USL la Primăria Iași, Gheorghe Nichita, a obținut 63 la sută, respectiv 65,8 la sută din voturi. Exit-poll-urile au fost realizate de IRES, respectiv CCSB.