RO Wine Cluj, ediția a doua: sute de vinuri și mii de vizitatori

Publicat: 31 10. 2019, 19:44

Sâmbătă dimineața, în primele ore ale festivalului, managerii și responsabilii activi în industria HoReCa au beneficiat de un tur privat al festivalului, iar răspunsul la această invitație a fost copleșitor, printre participanți numărându-se nu doar oameni de afaceri din Cluj, ci din toată Transilvania și chiar și din Banat. În ambele după-amieze, spațiul s-a dovedit a fi neîncăpător, dovadă a numărului de iubitori de vin în continuă creștere în Cluj, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

Una dintre revelațiile târgului a fost Chef Nicolai Tand, al cărui stand tradițional, cu pâine, slănină, zacuscă și brânză a fost în permanență aglomerat.

De asemenea, Liviu Popescu, fost jurat Master Chef și co-organizator al festivalului, a delectat audiența cu specialități de gâscă afumată puse la dispozitie de Crama Galicea Mare.

Un loc special l-a ocupat ambasadorul RO – Wine, Nicolae al României.

„A fost suprinzător de multă lume, spre bucuria expozanților, dar și a noastră, a organizatorilor. La fel ca anul trecut, am fost suprinsă să descopăr o atitudine diferită, un aer pe care rar îl găsești în altă parte, un amestec de relaxare, căldură și bună dispoziție care se traduce într-un atmosferă extraordinară. Am avut parte de mulți oameni deosebiți, de la jurnaliști și bloggeri la sportivi de performanță, de la profesioniști HoReCa la oameni de afaceri, dar s-a simțit cumva că toți sunt uniți de pasiunea pentru vin și pentru produsele gourmet. Am simțit că munca depusă pentru a face o selecție de vinuri premium și superpremium a fost pe deplin răsplătită de entuziasmul celor care ne-au trecut pragul”, a declarat Marinela V. Ardelean, co-organizator al evenimentului.

RO – Wine va reveni la Cluj și anul viitor, în ultimul weekend din octombrie. Până atunci, însă, RO – Wine București, care va avea loc in perioda 30 si 31 mai 2020, se află deja în plină pregătire, înscrierile urmând a fi incheiate până la sfârșitul acestui an.