Robert Lewandowski a fost jefuit înaintea unui antrenament al Barcelonei. Fotbalistul acorda autografe în momentul furtului

Publicat: 19 08. 2022, 20:09
Actualizat: 19 08. 2022, 20:11
Robert Lewandowski, FC Barcelona / Sursa FOTO: Facebook

Fotbalistul polonez Robert Lewandowski a fost jefuit înainte de antrenamentul echipei FC Barcelona. Polonezul a rămas fără ceasul de la mână după ce a coborât geamul mașinii pentru a acorda autografe unor suporteri.

Incidentul în care a fost implicat atacantul Barcelonei a avut loc joi după-amiază în jurul orei locale 16:30, în apropierea Centrului sportiv Joan Gamper din Sant Joan Despi, înaintea unui antrenament al echipei sale, FC Barcelona.

Bărbatul s-a apropiat de automobilul golgheterului polonez, după ce acesta a coborât geamul mașiniii pentru a semna autografe unor suporteri al Barcelonei şi i-a smuls ceasul de la mână, apoi a fugit.

Individul s-a ascuns în apropierea terenului de antrenament al echipei FC Barcelona, dar a fost prins în cele din urmă de poliție și reținut pentru furt.

Ceasul fotbalistului Barcelonei a fost recuperat cu ajutorul poliției, informează agenția de știri spaniolă EFE, potrivit Agerpres.