Român de 21 de ani, omorât în Spania: „L-au ucis pentru 10 euro”

Publicat: 02 11. 2021, 12:55
Foto: La Tribuna de Toledo

Un român de doar 21 de ani a fost omorât în timp ce se afla într-un parc din Toledo, Spania. Tânărul a fost înmormântat luni, iar criminalul nu a fost depistat.

Evenimentul a avut loc duminica trecută, între orele 2:20 și 2:30, în Parque Lineal del Poligono. Surse judiciare au declarat că ancheta este „foarte complicată”, relatează La Tribuna de Toledo.

Victima, un tânăr de doar 21 de ani, a fost înmormântată luni, 1 octombrie. Peste 100 de oameni au participat la înmormântare, iar familia este devastată și neîmpăcată cu gândul că tânărul a murit nevinovat.

Autoritățile au un singur martor. Se pare că autorul a purtat o mască care îi acoperea fața, iar evenimenul a avut loc noaptea, fapt care îngreunează ancheta.

„L-au ucis pentru 10 euro”

Arma care s-a folosit este o macetă, însă nu a fost găsită, iar ipoteza anchetatorilor este că a fost vorba despre un jaf cu violență. „L-au ucis pentru 10 euro”, spun unii apropiați ai tânărului, al cărui trup a fost îngropat ieri dimineață în cimitirul municipal din Toledo.

Până în prezent, a reieșit, potrivit martorului ocular al atacului, că o persoană deghizată, cu mască de craniu asemănătoare cu cea din filmul Scream, i-a agresat cu intenția de a-i jefui și, în ciuda colaborării victimei, care i-a dat toți banii pe care-i avea, atacatorul i-a tăiat gâtul cu maceta. Apoi l-a rănit superficial pe prietenul acestuia, martor la crimă.