Român înjunghiat de un irakian în Austria. Agresorul susține că nu își amintește nimic

Publicat: 25 08. 2020, 10:42
Actualizat: 25 08. 2020, 10:44

Un român în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat de un irakian, duminică noapte, în orașul Linz din Austria.

Nu se știe exact de la ce a pornit scandalul între român și irakian, dar a fost pe punctul de a se transforma într-o tragedie sângeroasă, scrie observatornews.ro, care citează Kronen Zeitung.

La nu moment dat, agresorul, în vârstă de 25 de ani, a scos un obiect ascuțit, probabil un cuțit și l-a atacat pe român, tăindu-l pe față, gât și torace.

Imaginile agresiunii au ajuns în presa austriacă. La scurt timp de la incident la fața locului a ajuns poliția, care a oprit traficul și l-a imobilizat pe agresor.

Irakianul a susținut că nu își aduce aminte nimic, din cauza alcoolului. Bărbatul a fost arestat, iar cercetările continuă, în timp ce românul nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol.

Un cunoscut luptător de kickboxing, înjunghiat în gât după o răfuială între clanuri! Prietenii sportivului donează sânge pentru a-i salva viața

Un luptător de kickboxing din Galați, devenit cunoscut după ce a ieșit învingător cu ocazia mai multor gale televizate, se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între grupările infracționale din oraș. Prietenii sportivului au declanșat, pe internet, o campanie prin care au cerut celor care îl cunosc să doneze sânge.

Potrivit anchetatorilor incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 23.00, pe strada Combinatului, din zona Viaduct. Grav rănit, luptătorul Adrian Florea, în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital și internat la terapie intensivă.

Conform polișiștilor gălățeni, scandalul ar fi izbucnit după ce, inițial, sportivul ar fi mers în zona respectivă unde intenționa să-l bată pe un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Planul lui Florea, care ar face parte dintr-o așa numită gupare a „Sportivilor” în variantă gălățeană, s-a dovedit unul complet neinspirat. Și asta, pentru că bărbatul vizat de sportiv nu era singur, drept pentru care în ajutorul său au sărit alți trei prieteni.