Român stabilit în Italia, victima unei înșelăciuni. Bărbatul are de plătit 40.000 de euro pentru un bar care nu e al lui

Publicat: 16 11. 2022, 14:59
Sursă Foto - Facebook/Greatnews

Un român stabilit în Italia este dator cu suma de 40.000 de euro pentru un bar care nici măcar nu îi aparține. Iată cum a fost posibil așa ceva!

Un cetățean român care locuiește în Italia a fost victima unei mari înșelăciuni. Bărbatul își căuta un loc de muncă, așa că a încercat la mai multe firme, din mai multe domenii.

Acesta a mers în baruri, restaurante, unde și-a lăsat CV-ul, dar și datele personale. Mai exact, numărul de telefon, CNP-ul și alte date care l-ar fi putut identifica.

Fără loc de muncă, dar cu datorie de zeci de mii de euro

Aparent, românul nu și-a găsit jobul, dar s-a ales cu o factură de 40.000 de euro.

Când a aflat, bărbatul s-a speriat foarte tare, apoi a constatat că ceva nu este în regulă, așa ca a mers de grabă la poliție să anunțe situația.

Ofițerii de poliție au făcut cercetări și au realizat că, cel mai probabil, proprietarul unui bar a folosit identitatea românului pentru a-i plasa pe numele acestuia o datorie pe care o avea față de o firmă de curent electric.

Deocamdată, proprietarul barului este principalul suspect, iar în acest moment este cercetat de carabinieri pentru acuzația de înșelăciune, potrivit Antena3.ro.