Româncă jefuită în Italia de propriul logodnic. Bărbatul a furat 10.000 de euro, dar și alte bunuri

Publicat: 20 07. 2020, 16:15
Foto: Pixabay

O româncă de 37 de ani a fost jefuită într-un hotel din Italia, orașul Vicenza. Hoțul este chiar logodnicul ei, tot român.

Românca a chemat poliția după ce logodnicul ei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a plecat din camera de hotel în care se aflau și a luat cu el 10.000 de euro, ceasuri și haine scumpe.

Banii erau ținuți într-un seif. De asemenea, românul și-a luat și lucrurile personale.

Carabinierii investighează furtul, conform vicenzatoday.it.

Un alt român a jefuit un bar din Italia, apoi s-a întors să achite nota de plată

Crezând că va scăpa basma curată, un român de 27 de ani, stabilit în Italia, a jefuit un bar și s-a întors să-și achite nota de plată, fiind sigur că nimeni nu va suspecta nimic din planul lui.

Bărbatul a mers la barul Motor Cafe, din Sarezzo, provincia Brescia, comportându-se ca un client obișnuit. La un moment dat, i-a spus barmanului că se duce la bancomat, pentru că nu avea bani ca să achite nota de plată. În realitate, imediat după ce a ieșit din bar și-a schimbat hainele, și-a acoperit fața cu o cagulă și a revenit în local cu un cuțit de bucătărie în mână cerând banii, scrie publicația italiană quibrescia.it.

Speriat, barmanul a fugit din bar, astfel că românul a furat din casa de bani toate încasările și mai multe bilete de loterie în valoare de 600 de euro, după care a fugit.

Ca să nu trezească suspiciuni, pentru că era cunoscut în zonă, după jaf românul s-a îmbrăcat cu primul rând de haine și a revenit în bar să achite consumația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cu toate astea, românul a fost dat de gol de un martor și de camerele de supraveghere și a ajuns după gratii.