ROMÂNIA – FRANȚA, MECIUL DE DESCHIDERE AL EURO-2016

Publicat: 12 12. 2015, 21:07
Actualizat: 13 12. 2015, 14:43

Reprezentativa României va evolua în grupa A la Euro-2016, alături de selecționatele Franței, Albaniei și Elveției, s-a stabilit, sâmbătă, la tragerea la sorți de la Paris.

La tragerea la sorți, naționala României a fost reprezentată de selecționerul Anghel Iordănescu și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Reprezentativa României va juca în compania Franței la 10 iunie 2016, pe arena Saint-Denis, acesta urmând să fie meciul de deschidere al Campionatului European de anul viitor.

„Ne bucurăm pentru că ne-am obișnuit cu premiere și avem o premieră, vom juca pentru prima dată în deschiderea unui turneu final. Acest lucru ne bucură și ne onorează. Foarte mulți jucători și-au dorit Franța, mai puțin eu. Presiunea o să fie în tabăra adversă. Elveția e unul dintre cei mai dificili adversari din urna 2. Însă trebuia să întâlnim un adversar de acest calibru. Îmi doresc să fie revanșă pentru domnul Iordănescu. Albania era una dintre echipele pe care ni le doream. Franța pleacă cu prima șansă, obiectivul nostru este calificarea din grupă”, a spus Burleanu la Dolce Sport, după tragerea la sorții.

Răzvan Burleanu a precizat că programul grupei este unul avantajos. „Văd numai avantaje la acest program, vom avea zile suficiente de refacere. Avem avantajul că vom juca primele două meciuri la Paris, iar distanța până la Lyon nu va fi una mare, astfel că nu vom avea un handicap”, a adăugat el.

Reprezentativa României va juca în compania Franței la 10 iunie 2016, pe arena Saint-Denis, acesta urmând să fie meciul de deschidere al Campionatului European de anul viitor. România va juca în grupa A, urmând să mai întâlnească echipele Albaniei și Elveției.

România va juca în grupa A, urmând să mai întâlnească echipele Albaniei și Elveției.

Programul partidelor din grupa A este următorul:

10 iunie, ora 21.00: Franța – România, Stade de France – Saint-Denis

11 iunie, ora 15.00: Albania – Elveția, stadionul Bollaert-Delelis – Lens

15 iunie, ora 18.00: România – Elveția, stadionul Parc des Princes – Paris

15 iunie, ora 21.00: Franța – Albania, stadionul Velodrome – Marsilia

19 iunie, ora 21.00: România – Albania, Stade des Lumieres – Lyon

19 iunie, ora 21.00: Elveția – Franța, stadionul Pierre-Mauroy – Lille

Turneul final se va dispua în perioada 10 iunie – 10 iulie.