ROMÂNII AU TALENT. ANDREI ANDRONACHI în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 27 04. 2013, 00:31
Actualizat: 30 07. 2014, 15:10

ANDREI ANDRONACHI, magicianul de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr de magie în cadrul căruia a scos din măneci mai multe pahare cu băuturi, pe care le-a oferit juriului, dar și o sticlă de vin. Apoi, a scos un ou din batistă și a „teleportat” batista în buzunar. La final, ANDREI ANDRONACHI s-a făcut că „dezvăluie” trucurile la care a apelat, însă a păcălit din nou juriul și publicul, folosind „praf magic invizibil”. Ultimul truc al lui ANDREI ANDRONACHI , tânărul de 29 de ani din Cahul, a fost să scoată un pahar de vin din propriul pantof și să savureze băutura.

Despre prestația lui ANDREI ANDRONACHI la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Mihai Petre a declarat: „Am mai văzut pe ici, pe colo niște chestii căzând, dar le-a acoperit bine. Atuul tău este că ești super-haios, iar graiul nu face decât să te ajute. Ești fermecător, ești un personaj”.

Andra a declarat despre ANDREI ANDRONACHI de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4: „Accentul tău e deosebit, pari un om cu suflet bun, știi să faci spectacol”.

Despre ANDREI ANDRONACHI de la ROMÂNII AU TALENT și prestația sa din SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Marele tău talent nu e felul în care execuți trucurile, ci felul în care le prezinți. Ăsta e farmecul tău”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4, ANDREI ANDRONACHI nu s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai, după ce a pierdut votul juriului în duelul cu Classic Beat Orchestra.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE