ROMÂNII AU TALENT. ANDREI IȘFAN în semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3

Publicat: 27 04. 2013, 00:34
Actualizat: 30 07. 2014, 15:10

ANDREI IȘFAN, jonglerul de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr de alba-neagra „atât pentru escroci, cât și pentru magicieni”. Băiatul de 26 de ani din București a explicat cum joacă atât escrocii, cât și magicienii jocul de alba-neagra. „Escrocii înșală, magicienii distrează, ei acționează mai elegant”, a declarat Andrei Ișfan în timpul trucului în care a făcut să apară și să dispară mai multe mingi și a jonglat cu cănile și bagheta. La final, ANDREI IȘFAN a scos de sub căni trei roșii și o lămâie. La final, Pavel Bartoș și Smiley au încercat și ei să repete trucurile lui ANDREI IȘFAN, fără prea mult succes.

Mihai Petre a comentat prestația lui ANDREI IȘFAN la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4,  despre care a spus: „La un moment dat, începusem să mă plictisesc. Dar la final ai apărut ca un adevărat magician și ne-ai arătat tu. Te sfătuiesc să te gândești la dinamica numărului, în rest ești foarte bun „.

Despre ANDREI IȘFAN de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : „Îmi place foarte mult look-ul tău și modul cum îmi prezinți numărul, ești foarte relaxat”.

Andi Moisescu, comentând prestația lui ANDREI  IȘFAN de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a spus: „Andrei, ești salvarea agriculturii, dacă faci roșiile să apară într-o secundă. Nu mă uimești, tu îmi întărești convingerea de la preselecții, ești foarte bun și foarte talentat”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4, ANDREI IȘFAN nu s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE