Romeo Dunca, președintele CJ Caraș Severin, implicat într-un accident rutier: „Spre dezamăgirea unora miroseam doar a cârnați!”

Publicat: 27 12. 2022, 11:16
Actualizat: 27 12. 2022, 11:19
Sursă Foto - ExpressBanat

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș Severin, a fost implicat luni seara într-un accident de circulație pe drumul Caransebeș, Lugoj, la intrare în comuna Constantin Daicoviciu.

Președintele Consiliului Județean Caraș Severin a fost implicat, noaptea trecută, într-un carambol.

A fost un accident fără victime, doar avarii, în care au fost implicate trei autovehicule.

Romeo Dunca a ajuns cu mașina în șanț după ce a fost lovit de un TIR.

Una dintre mașini, cea prinsă în mijloc, a fost condusă de Romeo Dunca.

Romeo Dunca, aflat la volanul mașinii instituției, nu a păstrat distanța necesară față de autoturismul din fața sa și, când acesta a frânat brusc, bolidul CJ l-a lovit din spate.

„Eu nu am avut nicio vină”

Totodată, nici TIR-ul care se afla în spatele lui Dunca nu a respectat distanța, astfel, s-a izbit violent de jeepul CJ.

„Toată lumea e bine, Consiliul Județean se va alege cu un Touareg nou de pe urma asigurării TIR-ului care m-a lovit. Eu nu am lovit mașina din față, eu am oprit în spatele ei.

TIR-ul a intrat în mine și m-a împins în mașina din față. Eu nu am avut nicio vină. Culpa e doar a șoferului de TIR, care mi-a și dat asigurarea lui pentru suportarea cheltuielilor.

Nu am fost proiectat în șanț, am tras mașina acolo, să nu blocăm traficul, accidentul nostru nefiind cu victime. Am fost testat și pentru alcool, și pentru droguri, dar spre dezamăgirea unora rezultatul a fost zero la ambele. Miroseam doar a cârnați!”, a declarat Romeo Dunca, potrivit ExpressBanat.ro.