Liberalul Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunță reducerea aparatului bugetar

Liberalul Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunță reducerea aparatului bugetar
Liberalul Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunță reducerea aparatului bugetar
Publicat: 28/10/2020, 15:49
Actualizat: 28/10/2020, 15:53

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a anunţat că pregătește reducerea aparatului bugetar, instituția pe care o conduce, ceea ce ar însemna o economie bugetară de aproximativ 600 de mii de euro pe lună.  Romeo Dunca (PNL), noul președinte al CJ Caraș-Severin, anunță că în instituție vor urma disponibilizări

Potrivit unei postări pe Facebook, Dunca are în vedere economii de 600.000 de euro lunar, în condiţiile în care oprimă analiză a organigramei a relevat faptul că peste 500 de angajaţi sunt în plus.

De asemenea, Romeo Dunca reclamă faptul că muzicanții, angajați ai administrației publice, au înregistrat cheltuieli în valoare de 1.300.000 de lei într-un an de zile.

Analiza organigramei relevă un surplus de 500 de angajați

„Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituția și va da șanse doar celor competenți și dornici de lucru să se afirme în folosul cetățeanului căruia în sfârșit i-a venit rândul să fie respectat. Descoperim lucruri interesante și abia așteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanții angajați la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunțat Dunca.

Muzicanții la care se referă Romeo Dunca în postare sunt angajații Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, din subordinea Consiliului Județean, centru condus de Ioan Benga, potrivit Expres de Banat.

Totodată, Dunca a precizat că a început deja să lucreze la un proiect care presupune 500 km de trasee asfaltate pentru bicicliști.

„Ieri s-a trimis la ADR Vest o listă cu un nr interesant de solicitări in vederea realizarii de obiective de investiții în exercițiul 2021-2027.

Pe lîngă cele 19 segmente de drumuri județene se caută formula pt a fi introdusă și bucata de drum de 10,8 km ce face legătura între Poiana Mărului si Muntele Mic.

Faptul că încă nu s-a depus jurământul nu ne -a împiedicat să începem lucru .

Cele 500 km de trasee asfaltate propuse pt biciclete vor transforma județul Caraș Severin in raiul celor care vor să cunoască peisajul si frumusetile carasene la ghidonul bicicletelor simple sau electrice poposind mai apoi in pensiunii cu meniu tradițional si produse bio din gospodăriile localnicilor”.

Ieri s-a trimis la ADR Vest o listă cu un nr interesant de solicitări in vederea realizarii de obiective de investiții…

Posted by Romeo Dunca on Tuesday, October 27, 2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a infectat cu COVID-19

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus. Într-o postare pe facebook, el a menținat că este asimptomatic.

Ceea ce ieri părea a fi o uşoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test COVID şi, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieşit pozitiv. Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, nu am simptome, aşa că voi sta «pe margine» doar câteva zile. Şi, vorba ştim noi cui, «I will be back» ”, a scris politicianul liberal pe Facebook.

Noul președinte al Consiliului Județean Bihor reorganizează instituția, după alegeri. Ilie Bolojan concediază jumătate din angajați: „E nevoie să economisim banii”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Bolojan, face curăţenie în instituţie. Peste 80 de angajaţi  vor fi daţi afară începând cu 1 decembrie. La CJ vor rămâne doar 88 de bugetari, potrivit informaţiilor din presa locală.

Plan de reorgnizare a institutiei. Din 174 rămân 88

În prima sa conferinţă de presă de la preluarea, cu exact o săptămână în urmă, a funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean, Ilie Bolojan a anunţat o reorganizare din temelii a instituţiei, în urma căreia de la 1 decembrie vor fi concediaţi aproximativ o jumătate dintre angajați, iar în CJ vor mai lucra doar 88, transmite ebihoreanul.ro.

Romeo Dunca, proaspăt intrat în PNL, a reușit să obțină un prim mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, în defavoarea actualului președinte Silviu Hurduzeu, de la PSD.

„Mă înclin încrederii pe care oamenii acestui județ au pus-o în dreptul meu și necontenit mă voi ridica la nivelul ei. Începând de azi, continuând cu mâine și fără de răgaz în viitor, vom aduce împreună acest județ pe harta atenției iubitorilor de frumos. Mulțumesc că ați găsit în dreptul meu, toți aceia care m-ați votat, o speranță că veți putea trai mai bine în acest Banat frumos. Voi onora încrederea dumneavoastră, pe care ați pus-o în mine, prin munca mea de zi cu zi în folosul vostru, al tuturor” a fost prima reacție a lui Romeo Dunca, când rezultatul alegerilor la Consiliul Județean Caraș-Severin a devenit public.

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Nu pot sta cu un handicapat!' Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță...
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Mirela Vaida, dărâmată după ce a pierdut sarcina! A ajuns la spital, iar medicii i-au...
Îl pierdem și pe David Popovici? Înotătorul minune al României se gândește să plece din...
Atenție, șoferi! Sancțiuni mai aspre pentru aceste greșeli. Legea ar putea să se schimbe drastic
WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie
Top 10 cele mai fiabile SUV-uri la mâna a doua. Modelele astea se vând foarte...
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Însemnul de pe tricoul președintelui Franței care naște teorii ale conspirației: Un simplu logo sau...
'Nu pot sta cu un handicapat!' Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță...
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care...
Andra, însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul artistei i-a lăsat mască pe toți
Noua taxă auto, inevitabilă: toți șoferii trebuie să știe. ”Soluţia este impozitarea, descurajarea”
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Calendar ortodox 4 august 2021: Ce sărbătoare e azi?
Boala care afectează femeile. E cumplită! Medicii avertizează. Cum se manifestă
Revoluție în România! Ia banii, cetățene, zice Cîțu! Nu mai e nevoie de muncă
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Care este rolul brokerului în imobiliare?