Rudele fotbalistului decedat Henry Chinonso S-AU LUAT LA BĂTAIE cu reprezentanții Delta Tulcea, la INML

Publicat: 03 09. 2012, 18:31
Actualizat: 29 07. 2014, 19:27

Personalul care se ocupă de paza Institutului Național de Medicină Legală (INML) București a sunat la 112, după ce rude ale fotbalistului nigerian Henry Chinonso, care a murit pe teren în urmă cu aproape o lună, s-ar fi luat la bătaie cu reprezentanți ai clubului, informează surse din Poliție.

Potrivit unor surse din poliție, reprezentanții societății de pază care se ocupă de securitate în incinta INML-ului au sunat, luni, la 112 și au anunțat că rudele unei persoane decedate de origine nigeriană au un conflict violent cu reprezentanți ai unui club sportiv.

Până când echipajul de poliție a ajuns la fața locului, toate părțile implicate în scandal plecaseră. Din declarațiile martorilor reiese că rude ale fotbalistului Henry Chinonso, legitimat la clubul Delta Tulcea și decedat pe teren, le-ar fi reproșat foștilor colegi ai acestuia că nu ar fi respectat un anume ritual, iar reproșurile ar fi degenerat în bătaie, afirmă sursele citate.

Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea Chinonso Ihelwere Henry (21 de ani), s-a prăbușit, în 5 august, pe teren în timpul meciului amical cu FC Balotești, tânărul suferind un infarct. El a fost declarat mort după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră.