RUSIA. Un tânăr și-a ucis iubita și pe mama acesteia, dar și pe copilul tinerei de doar 4 ani, apoi s-a sinucis

Publicat: 19 06. 2020, 00:00
Actualizat: 19 06. 2020, 07:20
Un tânăr si-a ucis iubita, pe mama acesteia și copilul ei de 4 ani, apoi s-a sinucis (FOTO ria.ru)

Un tânăr rus de 21 de ani a împuşcat mortal trei persoane joi, într-un apartament din Moscova, după care s-a sinucis. Printre victime este şi un copil de doar patru ani.

Tragedia ar fi pornit de la un conflict între el şi iubita sa, în vârstă de 23 de ani, dar anchetatorii ruşi au mai precizat că, cel mai probabil, totul a fost premeditat, potrivit Adevărul, care citează presa rusă.

Acesta şi-a împuşcat mortal prietena, pe mama ei, în vârstă de 52 de ani, şi copilul tinerei, în vârstă de doar patru ani, după care s-a sinucis. Oamenii legii au anunţat că s-au tras, în total, șapte focuri.

Camerele de supraveghere au surprins momentul când tânărul a intrat în scara blocului cu o armă de vânătoare, despre care procurorii nu cunosc deocamdată cum a ajuns în posesia tânărului, mai ales că fusese judecat anterior pentru jaf şi nu avea dreptul să deţină arme.

Miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit mort în casă

Miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit mort, luna trecută, la domiciliul său într-o suburbie din Moscova. Autorităţile au spus că ar fi fost vorba de o sinucidere, informează Radio Free Europe.

Investigatorii au anunţat, pe 7 mai, că Dmitry Bosov, în vârstă de 52 de ani, a murit în seara precedentă, în urma unei răni împuşcate la cap, iar în apropierea corpului a fost găsit un pistol.

Un supermarket din Rusia a fost devastat de un angajat înștiințat că va fi concediat în plină carantină

Într-un supermarket din Siberia, în Rusia, au început să curgă râuri de băutură la propriu, după ce unul dintre angajați a fost anunțat că va fi concediat în timpul carantinei.

La aflarea veștii, la începutul lunii trecute, bărbatul de 37 de ani a luat deciza de a vandaliza locul în care a lucrat.

Astfel, a atacat rafturile magazinului, distrugând sute de produse și spărgând sticlele de alcool.