S-a certat cu mama lui din cauza unor „probleme de adolescență”, după care a decis să își pună capăt zilelor. Cum a fost găsit

Publicat: 07 03. 2015, 13:29

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii vasluieni, băiatului a fost găsit spânzurat de către mama sa, care a sunat la 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul adolescentului, iar polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz.

„Mama minorului, aflată sub șocul tragediei, le-a declarat polițiștilor că, în cursul serii de vineri, a avut o discuție în contradictoriu pe probleme de adolescență, explicându-i băiatului că nu ar fi bine să facă anumite lucruri. Asupra victimei a fost găsit un telefon mobil în care era scris un mesaj, că nu mai are rost să trăiască, însă care nu fusese trimis către cineva”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui le-au spus polițiștilor că, în urmă cu aproximativ o lună, au mai fost solicitați să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale adolescentului respectiv, care avea leziuni la o mână, semne ale unei tentative de suicid. Atunci, adolescentul a refuzat să meargă la spital.