Sala Polivalentă din Craiova va fi inaugurată la 10 noiembrie cu gala Superkombat Final Elimination

Publicat: 05 10. 2012, 17:42
Actualizat: 01 02. 2019, 10:22

Sala Polivalentă din Craiova va fi inaugurată la data de 10 noiembrie cu gala Superkombat Final Elimination, la eveniment urmând să concureze luptători precum Cătălin Moroșanu, Freddy Kemayo, Raul Cătinaș și Alexei Ignașov, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

„Va fi o gală impresionantă, chiar și peste K-1 World Grand Prix București. Avem toate condițiile, începând de la o sală ultramodernă și până la luptători de cel mai înalt nivel. La Craiova vor fi patru meciuri de calificare în marea finală Superkombat de pe 22 decembrie, iar alte patru vor avea statut de super-fight. Moroșanu, Ignașov, Kemayo, Adegbuyi, Daniel Sam și Ismael Londt sunt printre cei care vor lupta la Craiova pe 10 noiembrie”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, președintele Superkombat, Eduard Irimia.

Oficialul Superkombat a dezvăluit că la gala de la Craiova va participa și cel mai înalt luptător de K-1 din lume, românul Radu Spinghel. „La K-1 Los Angeles, acum o lună, l-am descoperit pe Radu Spinghel, un sportiv născut la Craiova, dar stabilit în SUA de foarte mult timp. Este campionul Americii la kick-boxing și cel mai înalt luptător de K-1 din lume aflat în activitate. La cei 2,14 metri ai săi îl depășește pe Semmy Schilt. El este fiul unui fost jucător la Universitatea Craiova din anii ’50, Gheorghe Spinghel”, a subliniat Irimia.

Primarul Olguța Vasilescu s-a arătat încântată de faptul că orașul pe care îl conduce va găzdui o gală Superkombat. „Așa cum am promis înainte de alegeri, am adus Superkombat la Craiova. Este o mare bucurie fiindcă orașul nostru va fi promovat în toată lumea prin intermediul acestui eveniment”, a continuat Vasilescu.

În gala de pe 10 noiembrie sunt anunțate 8 meciuri la categoria supergrea, iar primele nume au fost deja dezvăluite, „fight-card-ul” complet urmând să fie anunțat săptămâna viitoare la Tokyo, într-o conferință de presă, la o zi după K-1 Final 16.