Sălaj: Peste 70 de persoane la spital, din cauza gheții și a poleiului

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 24 07. 2012, 11:22
Un număr de 76 de persoane au ajuns la Spitalul de Urgență din Zalău, în ultimele 36 de ore, cu fracturi, entorse și traumatisme, după ce au alunecat pe gheața de pe străzi.

Un număr de 76 de persoane au ajuns la Spitalul de Urgență din Zalău, în ultimele 36 de ore, cu fracturi, entorse și traumatisme, după ce au alunecat pe gheața de pe străzi. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Zalău, Codruța Pușcaș, a declarat, luni, că din cele 76 de cazuri, pentru zece a fost dispusă spitalizarea întrucât erau grave.

"Am avut în ultimele 36 de ore 76 de persoane care au fost aduse la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului din Zalău cu fracturi, entorse și traumatisme, după ce au alunecat și au căzut. Dintre aceste cazuri, zece au fost mai grave și au necesitat continuarea tratamentului sub supraveghere medicală, astfel că pacienții au fost internați", a spus Codruța Pușcaș.

Potrivit sursei citate, alte trei persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor după ce au fost implicate în accidente rutiere. Și aceste situații au avut drept cauză poleiul de pe carosabil.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro