Salonul de Carte Bookfest Brașov | Mircea Cărtărescu și Evgheni Vodolazkin, invitați la cea cincea ediție

Publicat: 15 10. 2019, 16:38

Intrarea la eveniment va fi liberă și se va putea face între orele 10.00 și 20.00, vizitatorii având oportunitatea de a alege dintre aproximativ 30.000 de cărți, cu un preț redus.

Evenimentul va cuprinde lansări de carte în prezența unora dintre cei mai cunoscuți autori ai momentului, precum Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie și Radu Paraschivescu.

Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș, Georgeta Moarcăș, Petronela Rotar, Anca Zaharia și Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile ce vor fi prezente la sesiunile de autografe și lansările de carte de la Bookfest Brașov.

Lucrările prezentate la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică până la eseistică, psihologie și dezvoltare personală.

Totodată, literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani, va constitui un punct central al evenimentului.

Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România și de librăria „La noi acasă”, sub egida Federației Editorilor din România.