SANCȚIUNE. Jandarmii care păzeau un centru de carantină au intrat în alertă după ce au verificat pachetul unui suspect de COVID-19! Au luat imediat atitudine

Publicat: 19 04. 2020, 15:55

O persoană care s-a prezentat la un centru de carantină pentru a aduce un pachet a fost prinsă de jandarmi după ce aceștia au descoperit un obiect interzis printre cutiile cu mâncare.

S-a întâmplat în Sâmbăta Mare, iar persoana respectivă a susținut că nu știa ce conține pachetul pe care l-a adus la rugămintea unei cunoștințe, arată Centrul Județean de Comunicare Botoșani, citat de botoșăneanul.ro.

Sursa citată a precizat că jandarmii s-au arătat înțelegători. După ce au confiscat sticla, i-au dat persoanei care a adus-o doar un avertisment, în condițiile în care, în această perioadă, când România este sub stare de urgență, sancțiunile care au legătură cu tot ce înseamnă epidemia de coronavirus sunt uriașe.

Băuturile alcoolice sunt interzise în centrele de carantină pentru că autoritățile încearcă să evite eventualele scandaluri, distrugeri sau evadări comise pe fondul consumului de alcool.