Șapte persoane, cercetate după ce ar fi furat din bagajele pasagerilor de pe Aeroportul „H. Coandă”

Publicat: 11 02. 2013, 14:43
Actualizat: 04 07. 2013, 15:19

Șapte persoane sunt cercetate de polițiștii Secției Regionale Transporturi București după ce ar fi furat bunuri din bagajele pasagerilor de pe Aeroportul „Henri Coandă”, la perchezițiile făcute acasă la aceștia fiind găsite bijuterii, electronice și parfumuri, potrivit Poliției Române.

În urma perchezițiilor efectuate în județele Prahova și Ilfov, au fost ridicate, de la domiciliile suspecților, bijuterii din argint și aur, respectiv 16 lănțișoare, opt inele, 22 de brățări, 10 perechi de cercei, electronice (o tabletă, două laptopuri, 16 telefoane mobile, nouă camere foto, opt stik-uri), 23 de parfumuri, 19 ceasuri, curele, țigări și cafea.

Perchezițiile domiciliare au fost făcute luni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buftea, de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București și Serviciului de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

La acțiune au participat și specialiști criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică – IGPR și ofițeri din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Suspecții au fost duși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, în vederea cercetării și stabilirii provenienței bunurilor.