Șase dintre cele mai renumite top modele, în noua campanie Louis Vuitton

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 15 02. 2012, 22:59
Pentru colecția sa de primăvară-vară 2008, Luois Vuitton a apelat la serviciile a șase dintre cele mai celebre top modele ale lumii - Eva Herzigova, Stephanie Seymour, Natalia Vodianova, Angelina Lindvall, dar și Claudia Schiffer și Naomi Campbell, informează cotidianul Metro France.

Pentru colecția sa de primăvară-vară 2008, Luois Vuitton a apelat la serviciile a șase dintre cele mai celebre top modele ale lumii – Eva Herzigova, Stephanie Seymour, Natalia Vodianova, Angelina Lindvall, dar și Claudia Schiffer și Naomi Campbell, informează cotidianul Metro France. Making off-ul acestui shooting poate fi vizionat pe site-ul Louisvuitton.com.

După ce, anul trecut, i-a pus în scenă pe Mihail Gorbaciov, Catherine Deneuve și cuplul Steffi Graf -André Agassi, marca franceză de produse de lux a apelat la celebrități din lumea modei, care au fost fotografiate pentru noua campanie Louis Vuitton.

Ultima campanie Louis Vuitton, intitulată „Countless Journey, Countless Emotions” a primit Marele Premiu al Luxului, din partea editurii Condé Nast și a revistei Stratégies.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro