Șase femei, suspectate că vindeau heroină în Capitală și în Ilfov, sub paravanul unor florării

Publicat: 16 04. 2013, 18:16
Actualizat: 03 07. 2013, 17:26

Potrivit anchetatorilor, suspectele locuiau fără forme legale în Capitală și județul Dâmbovița, iar activitatea lor a fost monitorizată în perioada februarie-aprilie de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial București.

Cel șase formau o rețea care distribuia heroină în București și Ilfov, activitatea infracțională fiind disimulată prin comercializarea florilor, de multe ori vânzarea drogurilor către diverși consumatori făcându-se din interiorul florăriilor, se arată într-un comunicat remis marți MEDIAFAX.

În urma perchezițiilor făcute la locuințele suspectelor, au fost găsite și ridicate peste 250 de grame de heroină, 37.300 de lei, 4.385 de euro, 200 de dolari, bani susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, și cinci telefoane mobile. Sumele de bani și heroina au fost găsite îngropate în pământ, într-o magazie de lemne, aflată în curtea unui imobil din județul Dâmbovița.

Două dintre femei au fost arestate preventiv, duminică, printr-o decizie a Tribunalului București, alte trei au primit interdicție de a părăsi localitatea, iar cea de-a șasea este cercetată în libertate, potrivit sursei citate.