Șase persoane au fost implicate într-un accident produs în Sibiu. Șoferul era băut

Publicat: 16 11. 2019, 21:24

Potrivit ISU Sibiu, două echipaje SMURD intervin pe DJ 106B, sensul de mers Cisnădie – Sibiu, la un accident rutier între două autoturisme și în care au fost implicate șase persoane.

Paramedicii au acordat îngrijiri medicale unui adult și unui copil.

„Copilul de patru ani, conștient și policontuzionat, a fost transportat la CPU Luther împreună cu mama lui, de către echipajul SMURD. Cealaltă victimă a fost transportată de către un echipaj SAJ”, a transmis ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 77 de ani, din Cisnădie, care era băut.

„Circula pe direcția Cisnădie – Sibiu, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe aceeași direcție, de o tânără în vârstă de 19 ani, din Sibiu. Conducătorul auto care a produs accidentul prezintă o concentrașie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier între orașele Sibiu și Cisnădie se desfășoară îngreunat în zona producerii accidentului.