Satu Mare: Împușcat de cei cu care a furat un taximetru

Publicat: 03 05. 2014, 12:28

Tânărul de 21 de ani a fost preluat de o ambulanță de pe o stradă din Satu Mare, după ce un trecător l-a văzut și a sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Satu Mare, Mihaela Pop, tânărul a fost împușcat de cinci ori, în abdomen, umăr și mandibulă, fiind transportat la spital și supus unei intervenții chirurgicale.

„Au fost plăgi prin împușcare. Au fost cinci intrări. S-a folosit o armă letală, cu gloanțe. Am descoperit un glonț și pe targa cu care a fost transportat tânărul la Spitalul Județean Satu Mare, unde a intrat în operație. Când l-a preluat ambulanța, acesta era conștient”, a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul furase un taximetru împreună cu alte două persoane, după ce l-au amenințat pe taximetrist și coborât apoi cu forța din mașină.

Conform sursei citate, ulterior, tânărul de 21 de ani a fost împușcat de ceilalți doi bărbați și abandonat în stradă.

„Polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineață că pe strada Botizului din Satu Mare, dintr-un taximetru a fost coborâtă o persoană care avea leziuni. Au intervenit polițiștii și jandarmii și un echipaj de Ambulanță care a transportat-o pe victimă la Spitalul Județean. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, avea leziuni la față și la gât produse cu o armă letală. Ulterior, un taximetrist a sesizat polițiștii că i-a fost furat autoturismul Mercedes cu care circula, de către trei bărbați necunoscuți pe care îi luase în mașină. În momentul în care au ajuns pe strada Botizului, cei trei i-au solicitat taximetristului, sub amenințare, să coboare din mașină, apoi și-au continuat deplasarea. Ulterior, a fost coborât și tânărul rănit, care era unul dintre cei trei pasageri ai mașinii și care ar fi fost împușcat de către ceilalți doi”, a declarat Camelia Cosma pentru corespondentul MEDIAFAX

Ea a precizat că ulterior mașina a fost găsită incendiată, în localitatea Mărtinești de lângă Satu Mare.

Polițiștii au reușit să îl prindă doar pe unul din agresori, celălalt fiind căutat în continuare.