Scafandrii de la ISU caută doi tineri care s-au aruncat în lacul Grivița din Capitală. Tinerii erau urmăriți de un bărbat care i-a surprins în curtea lui și încercau să scape de el

Publicat: 03 09. 2012, 10:18
Actualizat: 01 02. 2019, 05:58

Doi tineri sunt căutați de scafandrii de la ISU în lacul Grivița din Capitală, unde s-au aruncat pentru a scăpa de proprietarul unei case, care îi urmărea după ce i-a surprins în curtea propriei locuințe, au declarat duminică seară, pentru MEDIAFAX, surse din Poliția Capitalei.

Tinerii intraseră în curtea unei case, însă au fost surprinși de proprietar și au fugit pentru a scăpa de acesta. Ulterior, cei doi s-au aruncat în lacul Grivița, de unde, potrivit proprietarului casei, nu au mai fost văzuți ieșind.

Proprietarul a sunat la 112, iar la fața locului au sosit un echipaj de la Poliție și unul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Scafandrii de la ISU, echipați cu o barcă, au început să-i caute pe cei doi în stufăriș și în lac.

Foarte probabil, dacă tinerii nu vor fi găsiți în următoarele zeci de minute, operațiunea de căutare, îngreunată în prezent din cauza întunericului, va fi reluată luni dimineață.