Scandal în sectorul 2 al Capitalei! 10 persoane au fost implicate, printre care ar fi și membri ai familiei Geamai

Publicat: 10 08. 2022, 19:50
Actualizat: 10 08. 2022, 19:54
Sursa foto: Shutterstock

Mai multe persoane s-au încăierat pe o stradă din sectorul 2, în cartierul Colentina. Ofițerii secției 7 de poliție au fost sesizați pentru a opri bătăia dintre cele 10 persoane printre care s-ar afla și membri ai familiei Geamai. Cearta a început de la o proprietate.

Secția 7 de poliție din Teiul Doamnei a fost sesizată printr-un apel la 112, în jurul orei 17.00 despre faptul că mai mulți indivizi s-au încăierat în mijlocul străzii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, de urgență, unde au găsit 10 bărbați care se aflau într-o situație tensionată.

Ofițerii au afirmat că apelul a fost cât se poate de adevărat, apoi au identificat persoanele în cauză și au demarat verificările necesare.

De asemenea, și un echipaj de prim ajutor a ajuns la locul incidentului din București, însă nicio persoană implicată în eveniment nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate sau de transportul la spital.

Polițiștii au identificat toate persoanele implicate în bătaie

După ce s-a constat identitatea persoanelor implicate în conflict, acestea au fost preluate și conduse la sediul secției 7 de poliție, în vederea stabilirii situației, pentru a sancționa acțiunile persoanelor aflate în cauză.

Surse apropiate ale anchetei au declarat, pentru Gândul, că scandalul, care a alarmat locuitorii străzii cu țipetele și strigătele indivizilor, a început în urmă cu o lună.

Conflictul ar fi început în urmă cu aproximativ o lună și vizează succesiunea pentru o proprietate, în urma decesului unui membru al familiei Geamai.

Este vorba despre fratele lui Baboi Iulian, zis Geamai. Deocamdată nu există alte informații cu privire la incidentul petrecut pe respectiva stradă din sectorul 2.