Scandal între cele mai cunoscute companii de cablu din România: „Analizăm implicațiile și consecințele juridice ale acestei încălcări”

Publicat: 12 03. 2016, 10:38

„Pe teritoriul României, Telekom Romania deține, alături de un post de televiziune național, drepturile exclusive pentru difuzarea UCL. Având în vedere situația intervenită ca urmare a difuzarii UCL pe canalul M4 Sport, Telekom analizează implicațiile și consecințele juridice ale acestei încălcări a drepturilor sale și va decide cât de curând acțiunile pe care le va întreprinde pentru a remedia aceasta situație”, au declarat reprezentanții companiei Telekom pentru Paginademedia.ro.

Postul unguresc M4 Sport a intrat în grilele cabliștilor RCS&RDS și UPC. Aceasta este una dintre cele cinci televiziuni publice din Ungaria, care din luna februarie pot fi preluate de orice companie de cablu. Societatea care operează cele cinci posturi a trimis CNA o adresă prin care anunța cabliștii că, până la 30 aprilie, televiziunile pot fi preluate „la liber”.

Miercuri seara, în rețeaua RCS, la televiziunea M4 Sport s-a putut vedea meciul de Champions League, dintre Zenit și Benfica (pentru care Dolce avea exclusivitate, Pro TV neavând drepturi).