Scandalul fotografiilor cu Băsescu. Fostul ofițer SRI care apare în imagini: „Acest om a avut filaj de la SRI via Coldea”

Publicat: 04 08. 2015, 17:15

„Azi (n.r. marți) m-am înâlnit cu fostul președinte al României, de fapt singurul președinte adevărat. Din nefericire, acest om care a luptat 10 ani de mandat pentru România a avut filaj de la SRI, via Coldea (n.r. Florian Coldea, director adjunct SRI)”, a scris Radu Adrian pe pagina sa de Facebook, care în momentul redactării acestui articol este indisponibilă.

Radu Adrian a mai precizat că „nu mică” i-a fost mirarea atunci când Realitatea TV a prezentat imaginile de tip paparazzi cu el și Traian Băsescu din Herăstrău. Imaginile au apărut inițial în Cancan, care a scris că paparazzii săi „au avut surpriza să dea peste fostul șef al statului” și că întâlnirea dintre Băsescu și Radu Adrian a durat trei minute.

sursa foto Cancan

Fostul ofițer SRI Prahova a mai scris pe Facebook că Traian Băsescu este „filat prin ordinul lui Coldea”. „Ca să aibă aparență legală, se face prin procuroarea de la DNA care recent l-a chemat la interogatoriu pe Ohanesian”, a mai precizat Radu Adrian.

Cancan mai scrie că, în timpul discuției cu Adrian Radu, fostul președinte Traian Băsescu a ”pufăit mecanic” dintr-o țigară și că, la un moment dat, cei doi s-au oprit, la fel făcând și alți doi bărbați aflați în apropiere, cel mai probabil SPP-iști.

”Toata întâlnirea de taină de lângă restaurantul Pescăruș din Herăstrău a durat trei minute, iar apoi, destul de protocolar, fostul președinte s-a despărțit de fostul ofițer SRI. Interesant este că, după ce a plecat de la întâlnirea cu Traian Băsescu, Adrian Radu a dat nas in nas cu Elena Băsescu, care își plimba copilul alaturi de o prietenă (…) Fiica fostului președinte a trecut impasibilă”, mai scrie Cancan.