VIDEO | Scene incredibile în Dej! CUȚITE și alte obiecte, aruncate de la geam. O femeie și-a terorizat vecinii și a ajuns la Psihiatrie

Publicat: 23 04. 2023, 20:07

This browser does not support the video element.

Clipe de teroare pentru locuitorii unui bloc din Dej. O vecină i-a amenințat, aruncând nenumărate obiecte, printre care și cuțite, pe geam.

Femeia a ajuns la Psihiatrie după ce a avut un comportament ieșit din comun, amenințând vecinii și aruncând cu obiecte ascuțite de la fereastră.

Întreg scandalul a avut loc într-o zonă de blocuri din municipiul Dej, unde vecinii au alertat autoritățile după ce au auzit zgomote și au observat obiecte aruncate pe fereastră.

Oamenii legii au intervenit și au reușit să o imobilizeze pe femeie, care a fost dusă la spital pentru evaluare psihiatrică.

Femeia a amenințat chiar și polițiștii

Femeia nu s-a potolit nici în momentul vederii echipajelor forțelor de ordine.

Mai mult, aceasta și-a exprimat amenințările chiar și la adresa pompierilor și polițiștilor care au intervenit pentru a calma situația.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, iar femeia a fost preluată de autorități și transportată la spitalul de psihiatrie pentru evaluare și tratament, potrivit Observator.ro.