Scene îngrozitoare într-o biserică din România: Femeie bătută chiar în Casa Domnului de bărbatul cu care se află în divorț! – VIDEO

Publicat: 29 12. 2020, 19:20
Actualizat: 29 12. 2020, 19:22
Scene îngrozitoare chiar într-o biserică din România: Femeie bătută chiar în Casa Domnului de bărbatul cu care se află în divorț! / Sursă FOTO: captură YouTube

O femeie din Argeș a fost bătută chiar în Casa Domnului, în Biseriva Sfântul Gheorghe din Pitești. Se pare că femeie vinde produse bisericești în lăcașul de cult iar cel care a agresat-o este soțul ei, de care vrea să divorțeze.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, 29 decembrie, și a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în biserică, potrivit ziarulargesul.ro.

„Femeia a făcut o sesizare la Secția 1 Poliție, precizând că a fost agresată de bărbatul cu care se află în divorț. Cei doi au împreună cu copil, dar locuiesc separat”, a precizat pentru Libertatea ofițerul de serviciu de la Secția 1 Poliție din Pitești.

Femeie bătută în biserică de propriul soț!

De asemenea, agresorul a înjurat-o pe victimă, a amenințat-o și a lovit foarte tare în zona feței. Femeie a fost salvată de din mâinile bărbatului de un polițist care trece prin zonă.

În ciuda dovezilor, bărbatul nu și-a recunoscut vina. Totodată, victima susține că vrea să meargă până la capăt cu procedurile și să apeleze la lege pentru a opri calvarul prin care bărbatul o face să treacă.

Scene violente au avut loc și în Sibiu, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Doi bărbați dintr-un sat sibian au consumat alcool până s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, a fost dus la spital cu răni grave la cap, iar după o săptămână a murit. Ulterior, agresorul său, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat.

Scandalul dintre cei doi a pornit într-un local din satul Hoghilag, județul Sibiu, unde s-au și luat la bătaie.

Victima, bărbatul de 38 de ani, a fost lovită grav la cap și a fost dusă la spitalul din Mediaș, apoi la cel din Sibiu, în comă, cu traumatism cranio-cerebral acut. Din cauza loviturilor primite, după o săptămână de la agresiune, bărbatul a murit.