Doi bărbați din Sibiu au băut până s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, cu răni grave la cap, a murit după o săptămână de la scandal

Doi bărbați din Sibiu au băut până s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, cu răni grave la cap, a murit după o săptămână de la scandal
Doi bărbați din Sibiu au băut până s-au luat la bătaie (FOTO-exclusiv: Mediafax Foto)
Publicat: 21/12/2020, 19:14
Actualizat: 21/12/2020, 19:18

Doi bărbați dintr-un sat sibian au consumat alcool până s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, a fost dus la spital cu răni grave la cap, iar după o săptămână a murit. Agresorul său, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat.

Scandalul dintre cei doi a pornit într-un local din satul Hoghilag, județul Sibiu, unde s-au și luat la bătaie.

Victima, bărbatul de 38 de ani, a fost lovită grav la cap și a fost dusă la spitalul din Mediaș, apoi la cel din Sibiu, în comă, cu traumatism cranio cerebral acut. Din cauza loviturilor primite, duminică, după o săptămână de la agresiune, bărbatul a murit, informează Mediafax.

După decesul victimei, procurorii au schimbat încadrarea juridică din tentativă la infracțiunea de omor, în omor și au dispus reținerea agresorului, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus, luni, arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de poliție Județean (IPJ) Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţia Oraşului Dumbrăveni.

Un șofer din Sibiu a fost depistat cu o alcoolemie record pe un Drum Național!

Un bărbat de 37 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, a bătut recordul la alcoolemie la volan, în noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Național 14 (DN14), când a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Accidentul s-a produs cu puțin timp după miezul nopții, la ieșirea din Mediaș spre Sibiu. Bărbatul de 37 de ani a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un cap de pod. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, notează Mediafax.

Testul șoferului care a provocat tamponarea a arătat o concentrație de 2,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun polițiștii sibieni.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult