Scene ireale în București. Ce au făcut polițiștii după ce au văzut o mașină „cu o femeie pe capota, care striga după ajutor”

Publicat: 07 10. 2016, 10:54

„La data de 06.10.2016, ora 23.10, polițiștii Capitalei au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capota motor, care striga după ajutor. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la somațiile polițistilor, aceștia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare și au procedat la urmărirea autoturismului. Peste aproximativ 100 metri conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă și ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecție al căii de rulare a tramvaiului”, se arată în comnicatul de presă al Poliției Capitalei remis vineri MEDIAFAX.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la poliție pentru audieri.

Polițiștii au stabilit că cei doi au avut o relație de concubinaj pe care tânăra o încheiase în urmă cu scurt timp, „motivul fiind comportamentul violent generat de gelozia excesivă, iar la momentul respectiv, în urma unor discuții tânăra s-a așezat în fața mașinii, acesta demarând în viteză.”

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.