Schimbarea majoră pe care o anunță Mega Image, rețeaua de magazine cu cea mai explozivă creștere din România

Publicat: 21 07. 2015, 11:35
Actualizat: 21 07. 2015, 12:33

În cadrul programului șase sortimente de legume de sezon – roșii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia roșu, castraveți cornișon și salată verde, ajung în toate magazinele Mega Image din țară, direct de la producătorii locali în perioada verii, din iunie până în septembrie, scrie magazinulprogresiv.ro.

„«Gusturi Românești de la gospodari» reprezintă un parteneriat pe termen lung al retailerului. „Echipele noastre sunt alături de agricultori din momentul pregătirii culturii, în timpul cultivării și până în etapa de cules. În acest fel, ne îndeplinim obiectivul de a oferi consumatorilor produse gustoase direct de la producători”, a declarat, într-un comunicat, Vasilis Stavrou, Director General al Mega Image.  

Pe tot parcursul cultivării, specialiștii Mega Image verifică întregul proces de producție, iar un inginer agronom oferă periodic consultanță fiecărui producător. În final, în cadrul parteneriatului, Mega Image garantează preluarea întregii producții.

„Un obiectiv al programului a fost acela de a susține comunitățile locale. Astfel, am inclus în cadrul programului 55 de producători ce au fost selectați după mai multe criterii: zona de proveniență să fie recunoscută pentru calitatea solului, experiență de peste trei ani în cultivare, analize pentru teren și pentru apă, proximitatea terenului față de depozitul Mega Image, la maximum 150 de km pentru asigurarea prospețimii”, a adăugat Mircea Moga, Director Comercial al Mega Image.

Fermele agricultorilor se află în localitățile: Vidra, Băleni, Colibași, Mogoșești, Radovanu, Greaca și Buzău.

„Am lansat acest proiect pornind de la dorința de a readuce gustul adevărat al legumelor pe masa clienților și ne-am dat seama că este nevoie de un proiect mult mai amplu decât o simplă colaborare cu producătorii locali. De aceea am ales un sortiment restrâns de legume pentru care ne-am implicat de la selecția soiurilor, până la testarea produselor înainte de a ajunge pe rafturi”, a completat Adrian Nicolaescu, Director Marketing al Mega Image.