Școala dintr-o comună din Vrancea, transformată în loc de petrecere pentru Revelion. VIDEO

Publicat: 02 01. 2018, 15:07
Actualizat: 27 03. 2019, 03:12

Tinerii din comuna vrânceană Jitia au venit, în noaptea de Revelion, la școală, unde au organizat o petrecere chiar în sala de clasă. Oamenii au dansat și au stat la masă, așa cum este tradiția de Anul Nou. Organizatorii au avut acordul primarului, care a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că a acceptat cererea deoarece în sat nu există alte spații în care pot fi organizate petreceri.

„Niște tineri au organizat petrecerea de Revelion într-o sală de clasă din școală. Nu au fost incidente, nu s-a stricat nimic. Nu este ceva ieșit din comun. Ce să facem? Să-i restricționăm pe tineri? Noi am avut o sală pentru evenimente, nu mai este bună, trebuie să facem alta, ne chinuim cum putem. Sunt oamenii din comunitate. Nu au unde să se ducă. Nu am făcut afaceri, i-am ajutat pe ei”, a declarat, marți, primarul comunei Jitia, Ion Păun.

Petrecerea din școala de la Jitia a ținut până în zori. A doua zi, participanții au postat imaginile cu dansurile printre bănci elevilor pe rețelele de socializare și astfel au devenit virale.