SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Fată de 14 ani din Vaslui, violată pe un mormânt din cimitir și la marginea unei păduri

Publicat: 12 11. 2012, 22:50
Actualizat: 29 09. 2018, 03:18

O fată în vârstă de 14 ani, din localitatea vasluiană Crețești, a fost violată pe un mormânt din cimitir și apoi în pădurea de la marginea satului de către un tânăr de 26 de ani, care a scos-o cu forța pe victimă din locuință, profitând de faptul că este singură acasă, suspectul fiind arestat.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii vasluieni, tânărul de 26 de ani, suspect în acest caz, a intrat în casă peste fată știind că tatăl acesteia este plecat la serviciu și, după ce a lovit-o peste față, a încercat să o violeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Între timp, în locuință și-a făcut apariția un frate mai mic al fetei, în vârstă de 12 ani, care a fost alungat din casă de către bărbat. Speriat de unele zgomote care se auzeau prin apropierea locuinței, susțin anchetatorii, Ionuț Fulga a luat-o pe fată și a dus-o cu forța până în cimitirul din localitate, unde a violat-o pe un mormânt.

„Principalul suspect în acest caz a întreținut relații sexuale cu minora împotriva voinței acesteia. Cum tânărului i s-a părut că aude diverse zgomote în cimitir, a luat-o pe victimă și a dus-o într-o pădure de la marginea satului, unde a violat-o din nou”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prins de către polițiști și prezentat la Parchet pentru audieri.

În urma probatoriului strâns de către anchetatori, inclusiv certificatul medico-legal din care rezulta că fata a fost dezvirginată în urma unei agresiuni sexuale, Ionuț Fulga a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Magistrații Tribunalului Vaslui și-au însușit propunerea procurorilor și au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu.