Ședință de infarct la PPDD: o delegată a murit

Publicat: 27 01. 2014, 10:44
Actualizat: 06 02. 2016, 12:11

Senatorul de Lugoj al PPDD Ioan Iovescu a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că duminică seară, în timpul alegerilor conducerii filialei din Lugoj a partidului, o femeie de 67 de ani, unul dintre membrii activi, a murit în urma unui infarct.

„O femeie de 67 de ani a făcut infarct în timp ce ne desfășuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru șefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizației noastre si venise la alegeri însoțită de fiica ei. Când a leșinat a primit repede primul ajutor, pentru că în sală a fost prezentă o colegă de-a noastră care este asistentă pe ambulanță. Au venit după 14 minute și două ambulanțe, medicii au încercat resuscitarea încă jumătate de oră, dar degeaba”, a declarat Iovescu.

După decesul femeii, conferința de alegeri a continuat, președintele PPDD Timiș, deputatul Adrian Diaconu, anunțând la microfon, potrivit senatorului Iovescu, că, având în vedere că este un singur candidat pentru funcția de președinte al PPDD Lugoj, acesta să fie declarat câștigător, apoi alegerile s-au încheiat.

„Dacă nu era președintele organizației județene acolo, sigur, suspendam totul. Oricum, rezultatul se știa dinainte, nu mai avea rost să alegem prin vot secret. A fost un singur candidat pentru conducerea organizației din Lugoj, Ioan Vinchici”, a mai spus Iovescu.

Potrivit lui Iovescu, familia femeii decedate în timpul alegerilor la PPDD Lugoj va primi un ajutor financiar din partea partidului.