Sediul Frontului Național Francez, scos la vânzare după înfrângerea din 2007

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 12 05. 2012, 06:02
Conducerea Frontului Național, partidul de extremă-dreapta al lui Jean-Marie Le Pen, va pune în vânzare sediul formațiunii, situat într-o suburbie a Parisului, din cauza unor dificultăți financiare, în urma eșecului electoral din 2007, a anunțat joi liderul naționalist, citat de AFP.

Conducerea Frontului Național, partidul de extremă-dreapta al lui Jean-Marie Le Pen, va pune în vânzare sediul formațiunii, situat într-o suburbie a Parisului, din cauza unor dificultăți financiare, în urma eșecului electoral din 2007, a anunțat joi liderul naționalist, citat de AFP. Partidul lui Le Pen are o datorie între opt și nouă milioane de euro, în urma legislativelor din 2007.

Clădirea din Saint Cloud, la vest de Paris, are peste 5.000 de metri pătrați era mult prea mare pentru un partid care nu număra decât puțin peste 50 membri permanenți înainte de alegeri, numărul acestora fiind pe punctul de a se diminua.

Partidul a fixat un preț minim de 16 milioane de euro, dar care ar putea fi majorat potrivit procedurii de licitare, ceea ce i-ar putea permite lui Le Pen să-și achite datoria și să achiziționeze un nou sediu.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro