Sediul PNȚCD Cluj, sfințit pentru alungarea duhurilor rele

Publicat: 15 02. 2012, 10:28
Actualizat: 06 03. 2012, 18:30
Un preot ortodox și unul greco-catolic au sfințit, miercuri, sediul PNȚCD Cluj pentru a alunga duhurile rele și a cere sprijin divinității să ajute partidul în lupta electorală care va urma. Președintele filialei municipale Cluj-Napoca a PNȚCD, Horea Dan, a declarat că slujba de sfeștanie a fost necesară pentru că marchează un nou început.

Un preot ortodox și unul greco-catolic au sfințit, miercuri, sediul PNȚCD Cluj pentru a alunga duhurile rele și a cere sprijin divinității să ajute partidul în lupta electorală care va urma.

Președintele filialei municipale Cluj-Napoca a PNȚCD, Horea Dan, a declarat că slujba de sfeștanie a fost necesară pentru că marchează un nou început atât pentru filiala județeană cât și pentru cea municipală care au noi conduceri.

"Se marchează un nou început de drum. Ca partid creștin, credem că este binevenită o sfeștanie la sediu, care ne ajută să ne fie iertate anumite greșeli comise și să avem puterea necesară de a merge înainte cu ajutorul lui Dumnezeu. I-am rugat pe sfinții părinți care au oficiat slujba să se roage pentru PNȚCD", a spus Horea Dan.

El spune că se adresează celor care au simțit ceva pentru PNȚCD, să vină alături de partid, pentru că formațiunea se află într-un moment de cumpănă, fiind ultima șansă de a prinde Parlamentul.

Liderul PNȚCD Cluj-Napoca a propus un armistițiu de un an membrilor de partid pentru realizarea obiectivului propus.

"Trebuie o armonie, o atmosferă de lucru în cadrul partidului, iar anumite vanități trebuie să înceteze. Să găsim calea de mijloc, constructivă, pentru ca să putem răzbi", a spus Dan.

Preotul greco-catolic Mircea Marțian a declarat, la rândul său, că slujba de sfeștanie are rolul de a alunga duhurile rele, de purificare și de marcare a unui nou început.