Șef din Poliția Capitalei, confirmat cu noul coronavirus! (INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

Publicat: 21 07. 2020, 19:32
Actualizat: 06 04. 2021, 18:42
Toți polițiștii Secției 16 vor fi testați pentru noul coronavirus/Sursa: Facebook

Un șef din Poliția Capitalei a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta ar fi revenit, recent, din concediu și există bănuiala că a contactat virusul după ce a fost într-o zonă aglomerată. Toți subalterii vor fi testați pentru COVID-19.

Recent, Secția 16 din a ajuns în atenția publicului după ce s-a constatat că unul dintre agenți avea legături cu un proxenet celebru, mort, recent, la Giurgiu, după ce a intrat cu skijetu-ul într-o barjă. Cu toate că proxenetul Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină era un infractor celebru în Giurgiu, polițistul nu s-a ferit să se fotografieze alături de prietenul său, mai ales că imaginile au fost publicate de Bobină pe un site de socializare.

Șeful de secție nu a mai venit la serviciu de săptămâna trecută

După acest scandal, Secția 16 este lovită acum și de… COVID-19! Șeful Secției Gabriel Roman a revenit din concediu, la jumătatea săptămânii trecute, iar azi a fost confirmat cu noul coronavirus. Potrivit unor surse din Poliție, acesta începuse să se simtă rău încă de joia trecută, iar, vineri, el nu a mai venit la birou.

Conform surselor GÂNDUL.RO, toți angajații secției au fost chemați la serviciu mâine, începând cu ora 12.00, pentru ca dimineață să poată avea loc dezinfecția în unitate. Agenții de la Secția 16 se așteaptă să fie și ei testați, după ce comandatul a fost confirmat pozitiv.

În cazul în care rezultatele testelor vor arăta că și polițiștii sunt infectați, la Secția 16 vor fi aduse cadre de la alte secții.