Șef dintr-un spital ieșean, găsit mort la câteva zile după ce a anunțat că se sinucide

Publicat: 05 11. 2015, 13:41

Șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași, Onoriu Filip, în vârstă de 59 de ani, dat dispărut de familie din 31 octombrie, a fost găsit mort în zona pădurii Cetățuia, la periferia municipiului Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei au afirmat că primele suspiciuni indică o sinucidere, după ce bărbatul ar fi lăsat un bilet în care a anunțat familia de intențiile sale.

„La data de 5 noiembrie, în urma căutărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri și Secțiilor de Poliție Urbană, cu sprijinul jandarmilor, a fost găsit bărbatul de 59 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie. Acesta a fost depistat într-o zonă împădurită din proximitatea municipiului Iași. Polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Iași.

Reprezentanții spitalului spun că acesta s-a prezentat la serviciu vinerea trecută, când a fost de gardă, iar sâmbătă a plecat spre casă și de atunci nu a mai fost văzut în spital, fiind căutat la unitatea medicală inclusiv de membrii familiei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.