Șeful de la Protecția Consumatorului Constanța a rămas fără UN DINTE, după ce a fost BĂTUT în timpul controlului la un restaurant din Neptun

Publicat: 02 08. 2018, 10:52
Actualizat: 02 10. 2018, 20:13

Potrivit Poliției Constanța, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, a fost bătut de reprezentanții unui restaurant din Neptun, unde a vrut să facă un control. Alături de Horia Constantinescu se mai afla o colegă inspector, care a fost și ea agresată.

Constantinescu ar fi fost lovit peste față și i-a fost spart un dinte, apoi și lui, dar și colegei sale le-au fost smulse telefoanele mobile cu care filmau controlul. Potrivit șefului OPC, printre agresori s-ar fi numărat și apropiați ai proprietarului terasei.

„Am plecat în zona Steaguri din Neptun, fiecare dintre colegi intrând în câte o locație pentru a avea efectul scontat, pentru a constata așa cum sunt locațiile, nu după ce informează primii că suntem în zonă să se apuce să curețe. Deci fiecare coleg într-o locație, facem 20 de locații deodată. O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locație cu deficiențe, este vorba de terasa Zorba”s și o parte dintre lucrători și dintre clienți se manifestă agresiv la adresa ei și a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în mașină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul inițial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locației pentru că îl apela cu „nașule”. Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, a relatat Horia Constantinescu.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliție. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

La rândul lor, și reprezentanții restaurantului au spus că au fost agresați. Constantinescu va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucționarea controlului.

foto: captură video Facebook