Senatoarea Cristiana Anghel a cerut declarația de avere a jurnalistului Dragoș Pătraru

Publicat: 23 02. 2016, 10:54
Actualizat: 01 03. 2016, 09:46

„Bineînțeles că noi o să-i răspundem la emisiune. Dar ce mi se pare senzațional este că un om, ca parlamentar, când vrea să facă un demers, se interesează. Dacă dânsa ar fi făcut-o, ar fi aflat că eu, ca jurnalist, nu depun declarație de avere, declarație de interese și așa mai departe”, a declarat Dragoș Pătraru pentru Paginademedia.ro.

„Săptămâna trecută am avut un material la emisiune. Noi am spus că e foarte urât ce a făcut Cristiana Anghel pentru că dânsa este într-un conflict real de interese, ca parlamentar care a fost plătit de Antena 3, să vină să-l facă criminal pe primul ministru. Și am sancționat acest derapaj care nici nu mai merită discutat”, a povestit Pătraru pentru aceeași sursă.

„Am dat dovada în emisiune că doamna Cristiana a câștigat din drepturi de autor de la Antena 3 vreo 300 – 400 de milioane de lei înainte să fie parlamentar. Când ai făcut asta, când tu ești parlamentar numit de Antena 3, practic, ai tupeul să faci un asemenea atac de o asemenea duritate la primul ministru și la niște instituții ale statului? Dânsa a pierdut orice simț al măsurii, al rușinii„, a mai explicat Pătraru.

„Ce e de remarcat e că doamna care luptă în Parlament pentru libertatea de exprimare numindu-l criminal pe primul ministru, iar atunci când este contrazisă de niște jurnaliști cu niște dovezi concrete, dânsa încearcă, prin niște căi tâmpite, să-i intimideze pe acei jurnaliști”, a remarcat Pătraru.

Jurnalistul a mai precizat că nu o dată Cristiana Anghel l-a felicitat pentru emisiunile sale. „Direct pe Facebook mi-a scris mesaje private în care mă felicită”.