• Publicat:
Știri

Senatorul dus cu ambulanța în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură a fost externat

Senatorul dus cu ambulanța în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură a fost externat
Senatorul PMP care a fost dus cu ambulanța în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură a fost externat după operație. El spune că va încerca să fie prezent și la votul de validare a noului Guvern, dar încă nu știe cum va ajunge în București.

Senatorul PMP, Cristian Lungu, care a fost supus unei intervenții chirugicale la un spital din Cluj-Napoca, de unde fusese dus cu ambulanța la București pentru a vota moțiunea de cenzură, a fost externat.

Cristian Lungu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost externat din spital și e în convalescență, fiind slăbit în urma intervenției chirugicale.

Am fost externat joi din spital și sunt destul de slăbit. Probabil voi participa la votul de validare al noului Guvern în Parlament, încă nu știu cum voi ajunge până la București, dar o să încerc să ajung. Sunt în convalescență, sunt acasă, deplasările mele sunt reduse”, a spus Lungu.

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost dus la Parlament cu ambulanța, pentru a putea vota moțiunea de cenzură, iar imediat după vot s-a întors la Cluj Napoca pentru a fi operat.

Președintele PMP, Eugen Tomac, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanța pentru a putea vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, deși urma să fie operat pe colon.

 

 

Inchide