Senatorul PSD Eugen Teodorovici critică „incompetența” conducerii PSD: Nu au reușit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală! PSD, trezește-te, până nu devii istorie!

Publicat: 31 08. 2020, 20:49
Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a transmis luni, în contextul în care moțiunea de cenzură nu a fost votată pentru că nu a fost cvorum, că noua conducere PSD și-a arătat „incompetența”.

Teodorovici critică „slăbiciunea” conducerii PSD: Nu au reușit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală!

„Noul #PREȘedinte al PSD s-a făcut “PREȘ”‼️

După ce tocmai se cocoțase cu ”avânt muncitoresc” în funcția de #PREȘedinte al #PSDreformat, chiar călcând în picioare ”legea” fundamentală a partidului – Statutul PSD (dar pentru care vom aștepta decizia instanței, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii la primul examen politic al său și al noii ”conduceri” a #PSDreformat, înșirată pe o întreagă pagină. Echipa de “hârtie” și-a arătat din start limita de #incompetență care cerea măcar trecerea unei moțiuni de cenzură împotriva celui mai #toxic și #josnic guvern și s-a făcut „PREȘ” în fața lui Iohannis & Orban”, scrie Teodorovici.

#PSD, trezește-te, până nu devii istorie, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

„NU au reușit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală! NU au reușit să asigure cvorumul necesar❗Bine că au reușit să-i aducă la ”congresul” în care au fost ”aleși”… Acolo au reușit pentru că chiar și-au dorit‼️

Vechii “lideri” interimari, Marcel Ciolacu și camaradul Paul Stănescu din echipa “aleasă” în Congresul PSD, NU au mai fost în stare nici măcar de un #BLAT politic, așa cum a fost în februarie 2020, cu trecerea unei moțiuni cu 261 de voturi, pentru ca, după câteva zile în martie, să voteze, iar, EXACT același guvern Orban❗

“Onorabilul” #PREȘedinte social-democrat, supranumit și “negociatorul” (apropo, și despre Orban se spune că este un excelent negociator, dar măcar, la el chiar se vede!) a trecut prin chinurile moțiunii, de la avem foarte multe voturi, ”cel puțin 250”, avem suficiente voturi, mai avem susținere …”pe muchie”, până la umilința lui „fără cvorum”! Halal negociator”, a mai scris senatorul PSD.

Anterior, senatorul PSD a afirmat, tot pe pagina sa de socializare, că ar vota oricând o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, dar cu condiția să voteze în cunoștință de cauză

„Votez oricând o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban! Dar votez în cunoștință de cauză, doar un text al cărui conținut îl văd, îl citesc și mi-l asum, și nu o listă cu semnături aruncată pe masă în ziua depunerii moțiunii!”, a scris acum două săptămâni pe Facebook Eugen Teodorovici.

Acesta a mai spus că a susținut de mult timp nevoia depunerii unei moțiuni de cenzură.

Senatorul PSD și-a mențiunt poziția și a afirmat, luni dimineața, înainte de ședința din Parlament, că va vota pentru moțiune pentru că „acum, cu atât mai mult, după cele 10 luni de #dezastru economic și social, am așteptări de la toți colegii mei din Parlament, de la toate partidele politice care au un dram de #responsabilitate, să voteze PENTRU moțiunea de cenzură de azi”, a scris Teodorovici.