Senatorul USR agresat de Diana Șoșoacă: „M-a speriat”

Publicat: 30 06. 2021, 18:59
Actualizat: 30 06. 2021, 19:01
Sergiu Vlad / Sursă Foto: Captură

Senatorul USR Sergiu Vlad a venit, miercuri, cu o serie de completări pe tema scandalului cu Diana Șoșoacă.

Parlamentarul a afirmat că a fost agresat de senatoarea independentă într-un mod ieșit din comun. Într-o intervenție la Digi FM acesta a mai spus că nu este primul incident de acest fel la Senat.

Sergiu Vlad a încercat să o scoată pe Diana Șoșoacă din sala de plen

Sergiu Vlad a încercat să o scoată din sala de plen, marţi, 29 iunie, pe Diana Şoşoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Florin Cîţu cu un sac pentru cadavre. Apoi, acesta a spus că senatoarea independentă l-a agresat fizic.

„Într-adevăr, a fost de o agresivitate ieșită din comun. Am mai avut un incident la Senat. Fiind chestor, mă ocup, printre altele, și de respectarea ordinii în plenul Senatului sau, în cazul acesta, în plenul comun. Am mai avut un eveniment, dar atunci nu a fost atât de înfricoșătoare. M-a speriat atunci când mi-a pus mâna pe față și m-a strâns de nas și gură. Mi-a pus palma și mi-a strâns nasul și gura, spunându-mi: «Dă-ți masca jos! Dă-ți masca jos!»”, a spus senatorul USR-PLUS, miercuri, într-o intervenție pentru DigiFM.

Chestorul Senatului a afirmat spus că va face la Senat o plângere împotriva Dianei Șoșoacă.

Între cei doi politicieni existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, unde se dezbătea moțiunea de cenzură:

Diana Şoşoacă: Daţi-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneţi mâna pe mine, mi-aţi pus mâna pe gură! Folosiţi violenţa fizică! De aia sunteţi la al treilea divorţ!