Șerban Huidu, atac la adresa lui Varujan Vosganian: „S-a apucat să bocească ca o precupeață”

Publicat: 15 02. 2015, 12:52

”Domnul Vosganian, fost ministru al economiei s-a apucat să bocească, să-și dea cu mir și să citească rugăciuni în plenul Senatului, iar colegii săi parlamentari au făcut din nou zid în jurul unui coleg, obstrucționând Justiția. Câtă ipocrizie! Ce comportament, în ce țara trăim! Dacă ajungea în fața Justiției domul Vosganian putea să se apere și să demonstreze că e nevinovat! ”, a scris Huidu.

El a vorbit și despre cazul Udrea. ”În altă ordine de idei, așa o sete de sânge și răzbunare nu am mai întâlnit în România! Nu judec și nici nu contest ce se întâmplă cu dosarele de corupție, fiecare om trebuie să plătească pentru greșelile lui. Sunt siderat de comportamentul unor așa ziși bărbați care au fost îngenuncheați de o femeie. Oricât de vinovată sau nevinovată ar fi, asta e treabă Justiției să stabilească, Elena Udrea s-a comportat cu infinit mai multă demnitate în față linșajului mediatic și a faptului că ai săi colegi au stat până la oră două în noapte pentru a vota ridicarea imunității parlamentare”, a scris Huidu.

”Nu același lucru pot spune despre fostul ministru al infamiei, pardon al economiei, care s-a apucat să bocească exact că o precupeață, a început să-și dea cu mir și să citească rugăciuni că un ipocrit de soi ce se află! Și știți ce mai grav? I-a ieșit!”, conchide Huidu.