Șerban Nicolae: PSD nu a fost înștiințat de întâlnirea de la MJ pe tema Legii CNSAS

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 21 05. 2012, 05:56
Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, astăzi, că, din informațiile pe care le are, PSD nu a fost înștiințat despre întâlnirea organizată de Ministerul Justiției cu partidele parlamentare pe tema Legii CNSAS.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, astăzi, că, din informațiile pe care le are, PSD nu a fost înștiințat despre întâlnirea organizată de Ministerul Justiției cu partidele parlamentare pe tema Legii CNSAS. Șerban Nicolae a spus că PSD nu a primit nicio invitație pentru întâlnirea organizată joi la Ministerul Justiției.

Senatorul a susținut, însă, că PSD este deschis să participe la o discuție pe tema cadrului legislativ pentru funcționarea CNSAS. De altfel, Șerban Nicolae a inițiat o serie de modificări la Legea CNSAS, conform cărora această instituție doar verifică și publică dosarele colaboratorilor sau ofițerilor fostei Securități. Miercuri, membrii Comisiei juridice din Camera Deputaților au amânat dezbaterea proiectului senatorului PSD, până la publicarea deciziei Curții Constituționale privind CNSAS.

La întâlnirea de joi de la Ministerul Justiției pe tema Legii CNSAS au participat doar reprezentanții PRM și UDMR.