Servietă cu bani, uitată de un avocat la Judecătoria Bacău

Publicat: 04 09. 2012, 16:34
Actualizat: 01 02. 2019, 08:54

O servietă în care se aflau peste 3.000 de euro și 8.000 de lei, aparținând unui avocat băcăuan, a fost găsită în sediul Judecătoriei Bacău de plutonierul Mihaela Roman, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, geanta cu bani fiind returnată proprietarului.

Mihaela Roman a fost, marți, în serviciul de supraveghere și ordine publică la Judecătoria Bacău, ea observând, în jurul orei 12.00, că pe masa din holul central se află o servietă, unde nu mai era nicio persoană.

„Jandarmerița a identificat în interiorul acesteia o sumă importantă de bani (peste 3000 euro și 8000 lei), dar și documente personale și juridice. După verificările documentelor găsite, a stabilit că servieta aparținea unui avocat din Baroul Bacău, care a fost contactat pentru a confirma bunurile și sumele de bani aflate în aceasta, acesta indicând cu exactitate conținutul”, se arată într-un comuniocat al Jandarmeriei Române.

Ulterior, în prezența unui martor asistent, i-a fost predată servieta avocatului cu toți banii, documentele și celelalte bunuri aflate în ea.